Helmikuun lopussa on toivonmukaan meidän perheessä kaksi mammaa. Nanna tosin menee lapsensa tekemää  kasvattajansa ja osaomistajansa Helin tykö Imatralle.

Niinhän se on, että molemmat neidit ovat omistajiltaan oppineet täydellisen ajoituksen. Miina aloitti sitten ennen joulua juoksunsa, tärpit sattuivat joulun tietämille. Kävimmekin Kotkassa Brutuksen (Ch Ocean Pitfal´s Baeddan Boar) luona 21. ja 23. joulukuuta, kiitokset Suville kun saimme noin pyhien tienoilla häiriköidä. Astutus meni hyvin. Miina tosin on juoksussa muutoinkin hyvin viriili ja valmis neiti, kysykää vaikka vakikumppani Nannalta.. Miinan lähtö paino oli 21,5kg.

Nanna puolestaan aloittelikin juoksunsa heti perään. Ilmeisesti olin joko missannut pari päivää, tai sitten Nannan juoksu on edennyt normaalia rivakammin, nimittäin teimme äkkilähdön Ruotsiin Helin kanssa perjantaina 28. joulukuuta progetulosten tullessa. Oli mukavaa päästä vierailemaan Ruotsalaiseen kenneliin ja nähdä upeita englanninspringereitä. Nannan sulho Charlie (Ch Mompesson Coronation) oli etenkin erittäin hurmaava ja charmantti herra. Astutus (29.pv) meni hyvin,  vaikka Helin kanssa jännitettiin miten tuon mein ensikertalaisen kanssa onnistuu. Astutuksen jälkeen suuntasimme Tibrosta takaisin Tukholmaan serkkuni luoksi yöpymään, kiitoksia Miian perheelle iltapalasta ja majoituksesta!! Toivottavasti tapaamme pian ajan kanssa.. Nannan lähtöpaino on Miinan kanssa sama; 21,5kg.

Kirjoittelen tänne neitien elämän ja kehon muutoksia niitä aina ilmaantuessa. Molemmat tytöt tullaan ultraamaan.